Monday, January 13, 2014

A Special Dedication.

Bismillahirrahmanirrahim،in the name of Allah The Most Gracious The Most Merciful.

Assalamualaikum & hye.

Remember the moment when i was a kid and your finger used to be my favourite game.ummi cakap tak kisahlah berapa banyak orang belikan mainan yang memacam bentuk rupa،tapi in the end tetap suka jugak main kira-kira guna your fingers.

Remember the moment when i was 4 and you planned to send me to pasti
but me being a child refused and even kicked the class teacher sebab taknak kena tinggal dekat situ sesorang.and you took me back.

Remember the moment when i'm about to enter a boarding school tapi homesick tahap seribu lapan puluh ratus،and you took me back home every weekend(i think it lasted for 6 months or so) so that i can adapt myself better there.

Remember the moment when i called ummi and told her i've got rm 20 only for a week sebelum balik bermalam and one hour later you are there in front of the school fence hanya sebab nak bagi duit so that i don't have to cut off my belanja.

Remember the moment dekat klia masa kita checked in and you said to me "you're now an 18 years old girl.now every decision is up to you،ayah sentiasa support dari belakang." rasa sebak sangat but then i decided to come up with a toya face sebab masa tu semua orang sedih so i have to be strong.i dont even shed a tear masa dekat balai berlepas tu because i want you to believe in me،yang your daughter dah boleh jaga diri kat tempat orang،dah tak lemah sebab mende remeh-temeh.i know you've got a hard time before giving me keizinan to come here،sebab ayah sangat jaga anak perempuan dia،even dulu kita duduk asrama ayah yang hantar ambil،kalau nak keluar pun sama macam tu،ayah tak suka anak anak perempuan dia mingle dengan orang yang bukan-bukan،tak suka anak dia bersosial tak tentu hala.

okay enough with the flashbacks.

so here to the lelaki paling pembersih paling pengemas paling wangi dan segala paling yang baik baik and the first man i ever had in my life and heart،i'm wishing you happy 46th birthday.semoga ayah jadi lelaki yang soleh dan boleh guide kitorang to the straight path.

sorry sebab selalu buat muka masa ayah membebel،sorry sebab selalu susahkan dan tak dapat fulfill some of your wishes،sorry kalau selama ni tak dapat jadi anak solehah،sorry kalau selama ni bila ayah cakap rindu ke i love you ke bagi message sweet sweet ke kita balas hm je ayah haruslah faham anakmu helpless dan hopeless when it comes to expressing her feelings hahaha،and sorry sebab selalu cakap arjun rampal lagi handsome dari ayah(lulz)

tapi to be honest you're the most beautiful God-blessing i've ever had in my life،dekat hari akhirat nanti kita nak jadi saksi yang ayah dah jalankan amanah yang Allah bagi pada ayah sebaik-baiknya.

roughly 19 years of living together،
through thick and thin،alhamdulillah semua benda boleh get through sesame.i hope there will be more happiness and beautiful moments awaits in the future.

eventhough someday someone's going to took me from you and my priority is to obey him before you،trust me you have this special space in my heart that no one can take part.

dan semoga kita one family boleh stay happpy dan bahagia sampai bila-bila.sampai syurga <3

i've never said these 3 words to you sepanjang almost 19 years kita hidup so i would like to grab this chance(sebab takut lepas ni dah takde peluang lagi dah) to tell you that،

i love you.

from the first day i was born،till now.

(ok dah jangan tanya dah dalam whatsapp ke phone ke because i won't answer hahaha -.-')

without you،I don't know where will I stand now.

thank you for everything <3





hugs and kisses،
Cairo.
140114/1800.


syukran jazilan kathiran=))

1 comment:

  1. reminded me of my abah a lot. cried reading this kak pipah :')

    ReplyDelete

'/>